mandag den 25. november 2013

Cheesecake brownies med hindbær


I lørdags havde jeg besøg af en dejlig veninde, og der stod fedtet, kaloriefyldt forkælelse på menuen. Jeg lavede cheesecake brownies med hindbær, efter denne opskrift fra Dittes fine Food Club blog, og de blev præcis så dejligt tunge og snaskede, som sådan nogle fætre skal være. Jeg elsker både chokoladekage og cheesecake (who doesn't?!), og når de to kombineres, er jeg fuldstændig solgt til stanglakrids. Efter nogle små justeringer så opskriften sådan ud:

Cheesecake brownies med hindbær (20-25 stk):

300 g smør (jeg brugte 150 g Lätta og 150 g Kærgården)
4 æg
5 dl. sukker
2 dl. hvedemel
3 dl. kakao
400 g flødeost
3 tsk vanillesukker
Friske hindbær efter smag

Smelt smørret, og lad det køle af. Pisk æggene og sukkeret rigtig godt, tilsæt smørret, og pisk igen. Tilsæt mel og kakao, og pisk det hele godt sammen ved svag styrke. Hæld dejen i en form på cirka 30x40 cm. Bland flødeosten og vanillesukkeret, hæld det forsigtigt ovenpå brownie dejen, og fordel det med en kniv, så det danner et fint mønster. Fordel hindbærerne i dejen, og bag kagen ved 175 i 35-45 minutter. Server med friske hindbær, og nyd et mundgodt visit i chokoladehimlen.

English recap: This Saturday I invited a friend over for some chunky cheesecake brownies with raspberries. They turned out just as greasy and yummy as brownies are supposed to, and I can't wait until another excuse to bake these bites of chocolate heaven occurs. Similar recipe here.

1 kommentar: