fredag den 16. maj 2014

Opskrift: Morgen-muffins med æg og bacon

Instagram: Solastdecadeblog

Hurra for fridag og fredagssol! Jeg har tilbragt bededagen med rødvins-tømmermænd og en sød kæreste, der lige nu står i køkkenet og laver burgere. #lykke. Og apropos tømmermænd vil jeg gerne introducere jer for min nye morgen-favorit: æg omviklet med kalkunbacon og med ost i bunden. En vinder-kombi, der er let at lave og tager sig godt ud på et brunch-bord.
 
Morgen-muffins med æg og bacon (1 stk):
 
Du skal bruge:
1 æg
3 skiver kalkunbacon
Lidt revet ost (jeg brugte den fedtfattige mozzarella fra Levevis)
Salt og peber
 
Steg bacon let på panden, så det får lidt farve men stadig er fleksibelt. Smør en muffin-pande med lidt olie. Placer to af bacon-skiverne rundt i kanten af en af muffin-formene. Del den sidste skive i to, og læg stykkerne i bunden af formen. Kom lidt revet ost i bunden, slå ægget forsigtigt ud i formen, og bag det i ovnen ved 175 grader i 10-15 minutter. Drys med salt og peber.
 
English recap: Meet my new morning favourite: Bacon and egg muffin cups. They are super cute, seriously yummy, and simple to make. Wrap a couple of slices of lightly cooked turkey bacon (you want flexible but not raw) along the sides of a cup of a muffin tin, and place one in the bottom. Add a little grated cheese, and crack an egg into the cup. Bake for 10-15 minutes, and sprinkle with salt and pepper. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar