onsdag den 18. juni 2014

Snackhits

Instagram: Solastdecadeblog
 
Hej, jeg hedder Tine, og jeg er snackoholic. Det ved mine Instagram-venner, der bliver bombarderet med kvradratbilleder af ispinde, lakridskugler og pandekager med blåbær. Sofahygge rimer for mig på aftenkaffe og snackspiseri, og for min sundheds skyld finder jeg lette alternativer til slik og chokoladekager, der er rare ved blodsukkeret og søde ved sundheden. Lige nu står skyr choco-coffee mousse og krydrede kikærter højt på hitlisten:
 
Choco-coffee mouse:
Kvas et par teskefulde instant kaffe med en ske, så det bliver til fint pulver. Rør det i en skål skyr sammen med circa 4 spiseskefulde kakaopulver, og smag til med stevia.
 
Krydrede kikærter:
Hæld vandet fra en dåse kikærter, og kom dem i en frysepose sammen med lidt olivenolie og de krydderier, du synes de skal smage af. Jeg bruger chilli, paprika, hvidløg og salt. Fordel kikærterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 180 grader i cirka 15 minutter.
 
English recap: Hi, my name is Tine, and I'm a snackoholic. Two of my current snack favorites are choco-coffee mousse made from skyr, instant coffee, cocoa, and stevia, and spice chickpeas with chilli, paprika, garlic and salt.
 
 

1 kommentar:

  1. Jeg må altså prøve Choco-coffee mousse - Den lyder til at være lækker!

    SvarSlet