For et par uger siden delte jeg dette juleøjeblik på Instagram. Det smagte af myntekakao og sprøde kokosmakroner. Sidstnævnte er lavet på mandler og low-carb kokosmel og gør det ret godt som en sød og lidt lettere lørdagssnack. Jeg laver dem uden sukker og tilsætter i stedet en smule Stevia - men er man ikke så meget til det kunstige stads, kan man f.eks. tilsætte 30 gram rørsukker eller kokossukker. Se, hvordan du laver de søde kokoshapsere, her:
Low-carb kokosmakroner (cirka 15 stk):
Du skal bruge:
100 gram mandler
100 gram kokosmel (gerne en low-carb variant)
To æggehvider
Stevia (eller 30 rørsukker eller kokossukker som alternativ)
Mørk chokolade
Lidt vanilleekstrakt
Sådan gør du:
1. Blend mandlerne. Jeg kan godt lide, at makronerne er lidt rustikke, så jeg plejer at hakke en håndfuld i hånden.
2. Pisk de blendede mandler sammen med resten af ingredienserne, på nær chokoladen
3. Form små kokostoppe, og bag dem i ovnen ved 80 grader i 15 minutter, eller til de er gyldne og hænger godt sammen
4. Dyp kokosmakronerne i smeltet mørk chokolade
English recap: A few weeks ago I shared this Christmas moment on Instgram. It tasted like mint cocoa and coconut macaroons. I made the macaroons in a light sugar free version, based on almonds and low-carb shredded coconut. You'l find a similar recipe here,
Ingen kommentarer:
Send en kommentar