tirsdag den 25. november 2014

Tre film, der fik mig til at tude i november + en giveaway vinder


Se, om det er dig, der har vundet konkurrencen nederst i indlægget

Vi holder meget af at se film herhjemme, og selvom vi lige nu er stærkt optaget af en vis lyshåret CIA-agent, er det også blevet til nogle gode timer i filmland i november. Her er tre af de film, der har rørt mig denne måned:


St. Vincent
Anmelderne siger, at St. Vincent er set før. At historien er slidt og fuld af klicheer. Det har de måske ret i, men jeg blev immervæk rørt helt ind i knoglerne over den fine fortælling om et usandsynligt venskab mellem en usikker dreng og en lettere misantropisk ældre herre. 


Backbeat er ikke nogen ny film, og da jeg så den forleden må det havde været for 117. gang. Men jeg bliver aldrig træt af den autentiske fortælling om eks-Beatlen Stuart Sutcliffe, spillet af en ung og ret pæn Stephen Dorrf. Gode film bliver aldrig gamle. 


The Fault in Our Stars
I har sikkert allerede set tåreperseren om to kræftramte unge, der indleder et forhold og et venskab, som puster lune i selv den koldeste vinterkrop. Hvis ikke, synes jeg, I skal gøre det (men sørg for at have lommetørklæderne ved hånden). Latter, kærlighed, fin musik og Amsterdam glimt - en hitsikker filmopskrift, hvis du spørger mig.

Jeg har trukket en vinder af konkurrencen om et skønt superhelte-kit til håret. Tillykke til Miatilda, der kan glæde sine vinterlokker med masser af forkælelse. Tak til alle, der har været med - I kan godt glæde jer til flere forskønnende gaver i december.

English recap: Three movies that have touched me this month: St. Vincent, Backbeat and The Fault in our Stars. On another note, the winner of a three hair heroes is Miatilda, who will receive an e-mail. 

2 kommentarer:

  1. Ih.. tusind tak. Det er jo mig. Hvor er jeg glad..

    SvarSlet
  2. Jeg så The Fault in Our Stars i weekenden og det ER en tudefilm! Jeg var glad for at jeg ikke så den alene, så ville jeg nok ikke have kunnet se den for tårer i øjnene ;)

    SvarSlet