torsdag den 3. april 2014

5 skønhedshits


Det er rart at føle sig skøn, og de seneste par år er jeg begyndt at skrue en op for skønhedsbudgettet. 'Det er en god investering', har jeg sagt til mig selv. Og nu, hvor hud og hår har det bedre end nogensinde, er jeg faktisk overbevist om, at det er sandt. Her er skønne 5 sager, der hitter hos mig lige nu:

Denne geniale neglelakfjerner er Guds gave til os, der elsker pæne, farverige negle og ynder at skifte lak hveranden dag. Sephoras smarte løsning fjerner lakken på et splitsekund, og jeg slipper for farvede fingre og acetonelugt.

Min hud knuselsker Rudolph Cares forkældende ansigtscreme, der efterlader den silkeblød og aer for de sarte områder.

Full shampoo & conditioner, Living Proof
Jeg havde Living Proof's 'Full' shampoo og balsam med med hjem i kufferten fra New York, og hvor ville jeg ønske, jeg havde købt mere end bare en enkelt flaske af hver. Mit hår har tendens til at falde sammen, men disse nye favoritter giver det masser af fylde, der holder hele dagen.

Med øjne, der insisterer på at være hævede, 'trætte' og bare smadderbesværlige, har jeg prøvet stort set alle øjencremer, jeg er kommet i nærheden af, fra Oles til YSL's til Chanels. Jeg vender altid tilbage til Cliniques 'All about eyes rich', der både mindsker hævelsen og dulmer de irrtationer, mit øjenområde ofte er præget af om morgenen.

Jeg kan ikke sige nok rosende ord om denne serum. Hvis min hud kunne tale, ville den juble af glæde og velbehag, når de magiske dråber kommes på under morgenrutinen. Den efterlades blødere, friskere og fastere, og med en glød, der ellers ofte er missing in action. Om antirynke-delen fungerer, skal jeg ikke kunne udtale mig om endnu, men jeg vælger at tro på det bedste.

English recap: The last couple of years I've increased my beauty budget, and now, as my hair and skin feel better than ever, I am convinced it's a good investment (I always tell myself that when I buy something a bit pricey, but this time I actually believe it). Above are five of my current beauty favorites.

2 kommentarer:

  1. Jeg er selv SÅ glad for øjencremen - den gør bare tricket! "Living Proof" sættet er jeg misundelig på - dem gad jeg godt prøve ;-)

    Rigtig fint indlæg - fedt med inspiration!

    /Linda

    SvarSlet
  2. Jeg er helt vild med neglelakfjerneren fra Sephora. Den er fast inventar i min neglerutine :)

    SvarSlet