lørdag den 4. oktober 2014

Nem quinoagrød med figner og bær


Jeg er glad for grød. Og det ser det også ud til, I er. Den lyserøde morgenstund ovenfor høstede i alle tilfælde masser af fine hjerter på Instagram. For tiden er det quinoagrød, jeg fylder morgenskålen med. Fordi det er nemt at lave og proppet med sunde sager. Og fordi det gør maven glad og giver den allerbedste start. Jeg elsker at komme alverdens bær i grøden, så den får en frisk sødme og en pæn lyserød farve.


Quinoa grød med figner og bær (1 portion):

1 dl quinoa
1/2 dl havregryn
3,5 dl vand
3  figner
En håndfuld frosne bær


Grøden bliver allerbedst, når quinoaen og grynene får lov at stå i blød i vandet natten over. Herefter koges blandingen, indtil konsistensen er i top, og indmaden fra tre figner samt en håndfuld bær tilsættes. En knivspids kanel giver ekstra fylde og endnu mere smag.


English recap: I love porridge for breakfast, at the moment quinoa porridge in particular. I leave 1 dl quinoa, 1/2 rolled oats and 3,5 water in a pot overnight, then boil it with a couple of figs and a handful frozen berries.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar