onsdag den 24. september 2014

Opskrift: Low-carb broccoliboller


I søndags bagte jeg supersunde broccoliboller, fyldt med powerfrø og andre godhedssager. De blev fine i farven og dejlige i smagen - særligt med peanutbutter ovenpå - og er gode ved både maven og samvittigheden. Jeg blev inspireret af denne fine opskrift på Signe lækkerhedsblog men fjernede melet og skruede op for proteinindholdet.


Broccoli boller (Cirka 8 stk)

Du skal bruge:

1 broccoli 
2 æg
Ca. 1 dl skyr
1 spsk sukkerfri soyamælk
1 dl havregryn, fint malet
1,5 dl nødder malet til mel (fx mandler og hasselnødder)
1 tsk salt
3 tsk Fiberhusk
3 spsk chiafrø
1 tsk bagepulver
1,5 dl. revet ost
2 tsk oregano
Høfrø
Græskarkerner

1. Kom broccolien i en food processor, og blend, til du har en fin konsistens
2. Tilsæt resten af ingredienserne på nær revet ost og hørfrø, og blend
3. Rør revet ost og en håndfuld græskarkerner i dejen
4. Form cirka 8 boller, og drys med chiafrø og græskarkerner
5. Bag bollerne i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter, eller indtil de er gyldne

English recap: This weekend I made super healthy broccoli buns, low in carbs and fat and high in goodness. And they turned out really tasty too. You'll find a similar recipe here.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar